Menu
Gelderland / Wandelen / Weekendje weg

Wandelen door de Gelderse Vallei – 5 Tips

Trek uw wandelschoenen aan en ga eropuit

Zo nu en dan, wanneer het zonnetje lekker schijnt en de buitentemperatuur is aangenaam, is het heerlijk om er even op uit te gaan en een wandeltocht te maken. Zowel voor onze mentale als fysieke gesteldheid kan wandelen een positief effect op ons hebben. U maakt uw hoofd even helemaal leeg en denkt nergens anders aan. Deze ontspanning is uiteindelijk ook weer goed voor een betere nachtrust. Daarnaast doet het ook een heleboel goed voor ons lichaam. Onze botten en spieren worden sterker, de conditie wordt verbeterd en uiteraard helpt het ook bij die extra kilootjes die u misschien graag nog kwijt wilt raken. Kortom, allemaal goede redenen om er eens even lekker tussenuit te gaan met bijvoorbeeld een wandelweekendje. Ik heb voor u 5 TIPS om te komen wandelen door de Gelderse Vallei!

Wandelen door de Gelderse Vallei

Geniet met dit 3-daagse Wandelarrangement van de Veluwse Bossen
Maak schitterende wandeltochten door de natuur en kom in het hotel weer helemaal tot rust. Dit prachtige **** Hotel geeft u een heerlijk buitengevoel. De natuur ziet, ruikt en voelt u overal. Het hotel en de omgeving beschikken over alle elementen om u zich thuis te laten voelen.

3-daags Wandelarrangement in de Soesterduinen – Genieten op de Utrechtse Heuvelrug
Nabij de Soesterduinen vindt u dit **** Hotel. Dit prachtige natuurgebied staat bekend om de indrukwekkende zandverstuivingen. In het hotel vindt u een sfeervol à la carte restaurant waar u na een wandeling in de natuur terecht kunt voor een culinair diner. Kom heerlijk wandelen door de Gelderse Vallei!

3-daags Wandelarrangement op de Veluwe met verblijf in Luxe hotelkamer
Ontdek de Veluwe te voet en kies zelf uw route. U overnacht in een mooie hotelkamer. Heerlijk weekendje weg voor de echte natuurliefhebbers en leuk om met z’n tweetjes te doen. U verblijft in onze luxe hotelkamers met uitzicht op de bosrand.

Nog meer mooie tips

Wandelen met toegang tot Nationaal Park de Hoge Veluwe – Op zoek naar de wolf
Ontdek de Veluwe kies zelf uw route. In dit arrangement zit de toegang voor Nationaal Park de Hoge Veluwe inbegrepen. Ga samen op zoek naar de wolf en verblijf in onze hotelchalet. Ook met dit arrangement kunt u lekker wandelen door de Gelderse Vallei.

Wandelen en verblijf 2 nachten op een luxe hotelkamer vanuit Voorthuizen
Ontdek de mooiste plekjes op de Veluwe tijdens een heerlijke wandelroute en slaap op een luxe hotelkamer in ons hotel. In het hotel zijn diverse wandelroutes beschikbaar en bij het hotel kunt u ’s avonds gezellig tafelgrillen en samen midgetgolfen. Ga er drie dagen tussen uit en geniet in dit schitterende stukje natuur.

Met wandelende groet,

Kayleigh Stark
Recreatief.nl / Wandelarrangement.nl

Redactie

Woon, werk en geniet dagelijks in Gelderland