Menu
Dagje Uit / Gelderland

3 Toppers voor een Familieuitje op de Feestboerderij in Gelderland

Op de boerderij is altijd van alles te beleven. Van het voeren van de kippen tot het aaien van de lammetjes, voor de kleintjes is dit het einde. Leuke uitjes op de boerderij vindt u hier!

Voor vandaag heb ik een TOP 3 samengesteld voor een Familieuitje op de Boerderij. Deze Feest Boerderij is gelegen in Gelderland.

Beleef het samen
Zin een heerlijk familiefeest? Deze partyboerderij, 4 bedrijven onder één dak! In- en Outdoor-Activiteiten, Binkie-4-You-Speelparadijs en Catering. Wij bieden voor iedereen wat wils. Voor jong en oud (van 2 tot 1400 gasten). We maken van iedere Party een ware happening! Familiedag, vriendenuitje of teamuitje.

Faciliteiten
Deze partyboerderij is meer als een party boerderij. Wij bieden u vertier van groot tot klein zoal voor de kleintjes een overdekt speelparadijs van 1000 m2 een waar spektakel waar u geen kind aan ze heeft. We hebben 3 veschillende zalen en voor activiteiten kunt u bij ons terecht voor o.a. levendtafelvoetbal, buks-boog schieten, 4×4 rijden, solextochten, quadrijden, diverse spelshows en tochten. We bieden ongeveer 80 arrangementen dus voor ieder wat wils!

Ligging
De partyboerderij is gelegen aan een dode tak van de ijssel in het prachtige gebied in het midden van Nederland op een kwartier van Arnhem.

Omgeving
We zijn omgeven door groene landerijen en op steenworp afstand van de ijssel.

Bekijk nu onze 3 Toppers voor een Familieuitje op de Boerderij in Gelderland en boek ook zo’n leuk dagje uit!

  1. Aanbevolen: Zondagarrangement – Middagje plezier voor jong en oud
  2. Familie reunie – Gezellig familie uitje met de hele familie in Gelderland
  3. KinderSpeelparadijs arrangement – Uitje voor kids met hun ouders

Met recreatieve groet,

Linda Brugman
Recreatief.nl