Menu
Gelderland / Veluwe / Weekendje weg

Aanbieding: Weekendje weg op de Veluwe

Wilt u er samen een heerlijk weekendje tussenuit? Dan is dit Veluwehotel zeker een aanrader. Vanuit het hotel fietst u zo de natuur in, wandelt u zo de Veluwse bossen door of geniet u op het terras van een hapje en een drankje. De tijd is aan u, dus kom gewoon genieten van de gastvrijheid want die staat met dit heerlijk weekendje weg op de Veluwe centraal.

Wellness
Bij ons hotel leggen we u graag in de watten. Hier mogen onze wellnessfaciliteiten natuurlijk niet in ontbreken. We hebben speciaal voor u verschillende mogelijkheden om heerlijk te ontspannen en tot rust te komen. Zo kunt u bij ons in één van de infraroodsauna’s of onder de zonnebank. 2 Beautysalons waar u terecht kunt voor een heerlijke massage, gezichtsbehandeling, manicure of overige behandelingen.

Grand Cafe
Even een krantje lezen na een uitgebreid ontbijt. Een kop koffie nuttigen na een lange wandel- of fietstocht ’s middags. Genieten van een borrel en een schaaltje bitterballen? Het kan allemaal in ons gezellige Grand café.

Neem plaats in onze loungebanken en geniet van de warme sfeer bij onze openhaard. De bediening staat klaar om uw bestelling van de kleine kaart in ontvangst te nemen.

Naast ons Grand café is er ook nog een bar “de Putter”. Deze ruimte leent zich uitermate goed voor bedrijfs- en familiefeestjes. Er heerst dezelfde aangename en gezellige sfeer als in het Grand café. Voordeel is echter dat u deze ruimte geheel voor uw eigen gezelschap kunt reserveren.

Uw hotel om even lekker een weekendje weg te zijn!
Vanuit een rijke geschiedenis van 85 jaar gastvrijheid, ontvangen wij vandaag de dag duizenden gasten van over de hele wereld die bij ons veel meer krijgen dan alleen een goed bed. Kom ook eens een heerlijk weekendje genieten in ons hotel.

Onze 81 comfort kamers beschikken over alle gemakken die u nodig heeft voor een aangenaam verblijf. Tv, telefoon en badkamer met douche en haardroger. De helft van onze comfort kamers hebben ook nog een uitloop naar een eigen terras.

Wilt u ook genieten van deze Aanbieding: Weekendje Weg op de Veluwe.