Menu
Gelderland / Veluwe / Wellness

Nieuw: Relaxarrangement in Gelderland – Beautydag met Overnachting

Voor iedereen die toe is aan twee dagen ultieme ontspanning heeft ons landgoed in samenwerking met Wellness center de Bronsbergen een aantrekkelijk geprijsd wellness arrangement samengesteld. De combinatie van een dagje sauna in combinatie met de weldadige rust op het Landgoed zorgt ervoor dat u weer als herboren huiswaarts keert. De Bronsbergen beschikt over vrijwel alle denkbare saunafaciliteiten, een zwembad, hamam en groot zonneterras.

Genieten op een landgoed
Dit Viersterrenhotel is prachtig gelegen in het Gelderse dorpje Ellecom (gemeente Rheden). Het rijk van eeuwenoude beuken en eiken voorziene landgoed van negen hectare ligt aan de rand van de Veluwe, maar ook het bruisende stadshart van Arnhem is voor de hotelgasten prima bereikbaar.

In deze inspirerende omgeving, waar ongedwongen gastvrijheid tot ware kunst is verheven, komt iedereen tot rust. Gasten doen zich in de restaurants of op het terras tegoed aan de lekkerste gerechten, maken een wandeling over het prachtige landgoed of nemen een verkwikkende duik in het zwembad. Bovendien hebben ze er ook een sauna en tennisbaan tot hun beschikking. Het hotel beschikt over vijf suites en 68 tweepersoonskamers, gelegen in het bijgebouw.

De Hotelkamers
Wat de 2 persoonskamers betreft kan er een keuze gemaakt worden uit de typen Comfort (deels kunstkamers) en Comfort met balkon. Voorts zijn er drie kamers voor mindervaliden en drie zogeheten connectingrooms; kamers die door middel van een afsluitbare tussendeur met elkaar verbonden zijn en daardoor ideaal zijn voor ouders met kinderen.

De suites zijn voorzien van een luxe badkamer met bad, gescheiden woon- en slaapvertrek en een balkon. De Comfort kamers met balkon hebben een 2 persoonsbed. Voor deze beide kamertypen geldt een toeslag.

De kamers zijn allen niet voorzien van airconditioning. Alle kamers bevinden zich in de twee bijgebouwen, welke te bereiken zijn via de kunstgang binnendoor.

Restaurant
De keukenbrigade van het Restaurant staat voor eerlijke gerechten die geïnspireerd zijn op de internationale keuken in het algemeen en de mediterrane kookkunst in het bijzonder. Daarbij wordt uitsluitend gebruik gemaakt van dagverse ingrediënten die bij voorkeur betrokken worden van lokale leveranciers.

De koks spelen bij de samenstelling van de menu’s graag in op de seizoenen en zullen dan ook ieder seizoen een andere kaart samenstellen.

Wilt u ook genieten van een Relaxarrangement in Gelderland – Beautydag met Overnachting?