Menu
Culinair / Gelderland

Culinair genieten op een Kasteel in Midden Nederland

Culinair genieten op een Kasteel

Heeft u geen zin om het hele weekend de keukenprins(es) uit te hangen? Wat dacht u dan van een culinair weekendje weg in het Gelderse Putten. Geniet bij het diner van een ontvangst met een aperitief en een amuse. Daarnaast stelt de keukenbrigade van het kasteel met veel zorg een overheerlijk 4-gangen verrassingsmenu voor u samen. Uiteraard wordt hierbij geheel rekening gehouden met uw dieetwensen en voorkeuren.

Het Landgoed

Het kasteel is gelegen op een authentiek 17e-eeuws landgoed, gelegen in de bosrijke omgeving van de Veluwe. Al direct bij aankomst zullen u en uw gasten de natuur ten volste ervaren door de vele prachtige oude bomen, beekjes en lanen die ons landgoed van 55 hectare sieren. Historische assen, lanen en waterlopen bepalen de structuur van het landgoed. Onder assen verstaan we de diverse zichtlijnen die rondom het Kasteel zijn gecreëerd. Wij spannen ons in om de landschappelijke, ecologische en cultuurhistorische waarde van het landgoed zoveel mogelijk te behouden. Kortom, niet alleen maar culinair genieten op een kasteel maar ook nog een genieten van de prachtige omgeving!

Comfortabel overnachten

De hotelkamers bevinden zich in afzonderlijke hofjes in de tuinen rond het kasteel en staan garant voor rust en privacy. De kamers beschikken over een eigen terrasje en zijn allemaal gelijkvloers. Tevens beschikken alle kamers over een minibar, koffie/thee faciliteiten, televisie, telefoon en gratis Wifi. Dus kom lekker culinair genieten op een kasteel en blijf comfortabel overnachten! 

Culinair genieten op een kasteel in Midden Nederland!

Wilt u dit najaar nog gaan? Bekijk dan ook eens dit Culinair Wildarrangement in Montferland!

Redactie

Woon, werk en geniet dagelijks in Gelderland