Menu
Gelderland / Kerst / Veluwe

TRIP TIP: 2-daagse Kerstaanbieding op de Veluwe in een prachtig Kasteel

Romantische kerst of gezellig met vrienden of juist de hele familie? U bent van harte welkom bij het prachtig gelegen kasteel op de Veluwe waar u met de Kerstdagen er echt helemaal uit bent! Kom culinair genieten, geen druktes thuis maar voor iedereen een zalig Kerstfeest en lekker verwend worden.

Wanneer u de oprijlaan van het landgoed oprijdt begint het kerstsprookje. Sneeuw kunnen wij u niet garanderen, maar sfeer gelukkig wel. In stijl gedekte tafels, heerlijk dineren, passende muziek en onze gastvrije bediening zorgen ervoor dat u optimaal kunt genieten tijdens de kerstdagen. Neemt u het hele gezin mee? Uw kinderen zijn ook van harte welkom. Een speciaal kinderkerstmenu zorgt ervoor dat zij ook heerlijk mee kunnen genieten met een uitgebreid kerstdiner.

Kerst op het Loo – een prachtig stukje geschiedenis
Buiten op het voorplein kondigt een grote feestelijk verlichte kerstboom aan wat in het paleis is te zien. Met feestelijk gedekte tafels, kerstbomen, festoenen en guirlandes geeft het museum in de periode rond Kerstmis bezoekers een indruk van 300 jaar kerstfeest bij de Oranjes. Door het gehele paleis heen zijn kerstbomen in verschillende stijlen opgesteld. Op 1e kerstdag bieden wij u de mogelijkheid om zelf te genieten van Paleis ’t Loo in kerstsfeer.

Het Kerstarrangement
Beleef met uw gehele familie een onvergetelijke kerst in dit kasteel. Heerlijk ontspannen, samen zijn en genieten, dat is de missie van ons kerstarrangement. Wanneer u de oprijlaan van het landgoed oprijdt begint het kerstsprookje. Sneeuw kunnen wij u niet garanderen, maar sfeer gelukkig wel. In stijl gedekte tafels, heerlijk dineren, passende muziek en onze gastvrije bediening zorgen ervoor dat u optimaal kunt genieten.

Het 2-daags kerstarrangement is aankomst op zondag 25 december en vertrek op maandag 26 december 2016.

Zondag 25 december
Uw hotelkamer is beschikbaar vanaf 14.00 uur. Bij aankomst ontvangt u bij de receptie diverse fiets- en wandelroutes. In de gezellige bar staat een kop koffie met iets lekkers voor u klaar.

Om 19.00 uur wordt u terug verwacht in het kasteel waar u in de watten wordt gelegd met een heerlijk culinair 6-gangen diner, samengesteld door de chef kok. U overnacht in één van de hotelkamers en geniet de volgende morgen, vanaf 8 uur van een heerlijk ontbijtbuffet.

Maandag 26 december
Na een goede nachtrust staat er voor u een lekker kopje koffie met een Kerststol klaar. U checkt al wel uit van de kamer en om 12.00 uur geniet u nog van een heerlijke traditionele kerstbrunch in het kasteel. Aansluitend is uw vertrek.

Wilt u meer weten over deze heerlijke Kerstaanbieding op de Veluwe?