Menu
Brabant / Gelderland / Limburg / Overijssel / Overnachten

Genieten tijdens de jaarwisseling

Tijdens de jaarwisseling ertussenuit, wie wil dat nou niet? Even weg van alle drukte van huis en even lekker samen genieten, of juist met de hele familie! Boek een van onze geweldige oud & nieuw arrangementen door heel Nederland.

Oud & Nieuw aan zee
Even lekker uitwaaien aan zee, en dat tijdens de jaarwisseling. Genieten van een prachtige strandwandeling, knallende kurken en een leuke feestavond op oudejaarsavond. Van het noorden tot aan het zuiden, voor ieder is er wat wils aan de kust. Wat dacht u van een 5-daags arrangement op Texel met op oudejaarsavond heerlijke champagne & prachtig vuurwerk, of een Sylvesterarrangement aan de Zeeuwse kust waarbij u op oudejaarsavond kunt genieten van een Sylvesterbuffet met heerlijke specialiteiten en verfijnde desserts, een oliebollenparty en een geweldig sylvesterfeest met LIVE band! Daarna heerlijk genieten van een overnachting op één van de luxe kamers van het hotel.

Oud & Nieuw in Brabant
Gezellig met vrienden, familie, vrienden of met je geliefde de jaarwisseling buiten de deur vieren. Eens een keer wat anders, en hartstikke gezellig. Brabant, de provincie waar gezelligheid hoog in het vaandel staat en waar het altijd gezellig is.

Oud & Nieuw in Gelderland
In Gelderland de jaarwisseling vieren, wie wilt dat nou niet? Bij uitstek de provincie om heerlijk te genieten met de familie, of juist romantisch te genieten met je geliefde. Alles is hier mogelijk. Wat dacht u van genieten op een landgoed op de Veluwe tijdens de jaarwisseling? De gehele avond genieten van prachtige muziek en een heerlijk diner. Met de kids ertussenuit? Ook daarvoor biedt Gelderland verschillende mogelijkheden. Overnachten in een prachtig hotel met een geweldige omgeving waar u er zo even tussenuit kunt om bijvoorbeeld een heerlijke wandeling te maken door het bos. Natuurlijk kunt u ook genieten van één van de arrangementen in de Achterhoek met een compleet arrangement en een complete feestavond op oudejaarsavond.

Oud & Nieuw in Limburg
Limburg, de provincie waar je altijd bourgondisch kunt genieten, en dat tijdens de jaarwisseling! In Limburg zijn er vele Sylvesterparty’s waar je kunt genieten van een geweldige feestavond. Wat denkt u bijvoorbeeld van een Sylvesterparty dat wordt gehouden in de grotten van Valkenburg. Zelfs voor het vervoer naar de grotten is gezorgd, zodat u heerlijk kunt genieten van een glaasje Champagne tijdens de jaarwisseling. Natuurlijk wordt er ook goed voor de inwendige mens gezorgd tijdens één van deze geweldige Sylvesterparty’s.

Oud & Nieuw in Overijssel
Gezellig oud & nieuw vieren in het mooie Overijssel. Genieten in een bosrijke omgeving, of juist aan de rand van de IJssel waar u prachtige wandelingen kunt maken. Ook kent Overijssel het prachtige Giethoorn, waarin u zich waant in het Venetië van het Noorden tijdens de jaarwisseling. Genieten van bubbels, een gezellig New Years Eve Party & genieten van heerlijke hapjes in Overijssel.

Oud & Nieuw in Sauerland
Wordt het een witte jaarwisseling? Als u met de jaarwisseling naar Sauerland gaat, bent u hier bijna zeker van! Sluit het jaar af in een unieke sfeer met vrienden of familie. Tijdens één van onze arrangementen in Sauerland zult u zich zeker niet vervelen. Wat dacht u van een leuke fakkelwandeling met een lekker warme glühwein onderweg. Op oudejaarsavond genieten van een heerlijk culinair buffet, aansluitend een oud & nieuw party en een nieuwjaarsdessert.

Oud & Nieuw op de Wadden
Even weg van de ‘bewoonde’ wereld en genieten op één van onze prachtige eilanden. Kom genieten op het prachtige Texel of ga mee op een zeilschip voor een unieke ervaring. Ga mee met een enerverende zeiltocht naar onder andere Vlieland om zeehonden te spotten. Eenmaal aangemeerd, kunt u genieten van een prachtige wandeling op dit rustieke eiland. Wandel langs het strand om even helemaal tot rust te komen, om daarna weer verder te zeilen naar Terschelling, om daar ook de jaarwisseling te vieren.

Kortom, tussen al die arrangementen die wij door heel Nederland hebben, is er vast één voor u bij. Voor ieder wat wils tijdens de jaarwisseling.