Menu
Gelderland / Hotels / Overnachten

Like Ons en Win een Nachtje weg

Recreatief.nl geeft haar Likers weer een cadeautje! Like ons en Win een heerlijk nachtje weg met ontbijt in het prachtige Zaltbommel. Hier mag u overnachten in het 4-sterren Apollo Hotel en genieten van een heerlijk ontbijt. Het hotel ligt net buiten het centrum van de vestigingstad Zaltbommel en biedt volop mogelijkheden om voor ieder wat wils leuke uitstapjes te maken.

Zaltbommel is meer dan 1000 jaar oud en ligt in de Bommelerwaard; één van de mooiste stukjes van Nederland. Vanuit het Apollo Hotel kunt u heerlijk fietsen en wandelen in het Rivierenland waar uitstekende routes zijn. Cultuurliefhebbers kunnen genieten van de vele kastelen in de omgeving. Wat dacht u van Slot Loevestein, bekend om de ontsnapping van Hugo de Groot in een boekenkist of Kasteel Ammersoyen, een van de best bewaarde waterburchten in Nederland. Voor de shoppers onder ons ligt Den Bosch in de buurt en voor een dagje plezier is Ouwehands Dierenpark en de Efteling uitstekend te doen.

Kortom: een cadeautje met vele mogelijkheden!

Wilt u niet wachten op dit cadeautje maar alvast zelf een heerlijk nachtje of weekendje bij Apollo hotel verblijven? Klik dan hier voor 2 speciale aanbiedingen.

De winnaar van deze hotelovernachting met ontbijt bij Apollo Hotel ‘s-Hertogenbosch – Zaltbommel maken wij bekend op donderdag 13 september en deze is zojuist geselecteerd.
De winnaar is: Marja Jongman uit Leiderdorp. Van harte gefeliciteerd!

Redactie

Woon, werk en geniet dagelijks in Gelderland