Menu
Dagje Uit / Gelderland

Vijf jaar een wintersprookje: Spirit of Winter

Van 14 t/m 18 november 2012 luidt Spirit of Winter traditiegetrouw ‘the most wonderful time of the year’ in. En dit jaar is er reden voor een éxtra groot Winterfeest op de mooiste plek bij Paleis Het Loo in Apeldoorn: we vieren namelijk het eerste lustrum van de fair.

Een enquête onder bezoekers in 2011 bevestigt onze eigen ervaring: Spirit of Winter is uniek in sfeer en setting. De fair scoort het mooie rapportcijfer 8! Tijdens Spirit of Winter is alles aanwezig om de winter te vieren. Niet minder dan honderd standhouders presenteren de mooiste, lekkerste en warmste seizoen producten in het lieflijke Apeldoorn.

Primeur dit jaar! Een Goodie Bag met hele mooie prijzen!
Vijf dagen lang staat bij de ingang voor de eerste 200 bezoekers een Goodie Bag klaar. Rijk gevuld met MOOIE AANBIEDINGEN DIE TER PLEKKE KUNNEN WORDEN VERZILVERD. Afkomstig van deelnemers op de fair. In elke Goodie Bag zit de nieuwe glossy Gooisch t.w.v. € 4,95. En er zijn tientallen Goodie Bags met mooie prijzen. Wat dacht u bijvoorbeeld van een weekend weg voor 2 personen in een wellness hotel Bilderberg met de beschikking over de nieuwste CITROEN DS, een prachtig juweel van edelsmid Nadine Kieft, een unieke antieke lamp, wildpakket, luxe chocoladepakket en nog veel meer!

Meer weten over de Spirit of Winter? Klik dan hier!

Redactie

Woon, werk en geniet dagelijks in Gelderland