Menu
Dagje Uit / Familie & Kinderen / Gelderland / Veluwe

Nieuw! Familie Paasbrunch op de Veluwe

Met de hele familie heerlijk onbeperkt eten van onze luxe Paasbrunch, activiteiten voor de kids (en volwassenen) en drankjes inclusief. Een leuke kans om met uw familie pasen te vieren, met voldoende vertier voor de kinderen (en volwassenen).

Veelzijdige evenementen locatie
Iets te vieren? Een verjaardag, familiereünie of wilt u er gewoon even lekker met de familie tussenuit? Al jaren verzorgt Polysport de leukste familie uitjes voor families uit heel Nederland. Onze sfeervolle locatie aan de rand van de Veluwe en het bijzondere activiteitenaanbod gecombineerd met prima eten en drinkenmaken van Polysport dé locatie voor de meest onvergetelijke familie uitjes, waarover nog lang nagepraat zal worden.

Wilt u een actief of juist iets minder actief programma voor uw familie uitje? Wij bieden voor elk wat wils. De hele familie, jong en oud, kan meedoen. U heeft eveneens de mogelijkheid om na een uitgebreid buffet gezellig met zijn allen te overnachten in onze authentieke Finse chalets. Vervolgens ’s morgens samen ontbijten en desgewenst nog een activiteit en uw familie uitje is helemaal compleet.

Bent u nieuwsgierig geworden naar het programma van deze Familie Paasbrunch op de Veluwe?