Menu
Achterhoek / Dagje Uit / Familie & Kinderen / Gelderland / Recreatieparken

Nieuw: Kinderfeestje met Pannenkoeken in de Achterhoek

Kinderpret Speelparadijs arrangement van Partyboerderij De IJsselhoeve in Doesburg, Gelderland. Een gezellig dagje uit met de kids en hun vriendjes en vriendinnetjes.

Een gezellig uitje voor de kids en hun vriendjes en vriendinnetjes. De kinderen worden ontvangen met een glaasje kinder champagne en een slagroom soesje. Daarna gaan ze lekker spelen in ons overdekte speelparadijs. Ook nog lekker smullen van een pannenkoek die ze zelf mogen versieren of van een bord friet met een frikandel. Tot slot nog een waterijsje of een zakje chips. Wat een leuke dag was dat!

Altijd pret in Speelparadijs Binkie
In het kinderpretparadijs is het altijd feest! Het grandioze binnenspeelparadijs is meer dan 1000 m2 groot. Je vindt er een rodelbaan, superglijbaan van meer dan 6 meter hoog, super lego bouwstenen, spookhuis, klimwanden, het super spinnenweb, springkussen. Voor de allerkleinsten is een speciale speelruimte.

Partyboerderij de IJsselhoeve – Altijd feest!
Voor elk feest – groot of klein – moet u bij “De IJsselhoeve” zijn. Themafeesten, groepsuitjes, familie-uitjes, bedrijfsuitjes met leuke activiteiten; over iedere happening zal nog lang worden nagepraat.

Restaurant & Partyboerderij de IJsselhoeve is een gerestaureerde boerenhofstede in Doesburg, gelegen in een schitterend rivierenlandschap. De boerderij heeft een sfeervol interieur met agrarische werktuigen en gereedschappen. Of u nou met een groep van 20 of 600 personen bent, u ervaart de gezelligheid in een knusse, gezellige en warme sfeer.

Ook op zoek naar een leuk Kinderfeestje in de Achterhoek?

Redactie

Woon, werk en geniet dagelijks in Gelderland