Menu
Familie & Kinderen / Familieweekend / Gelderland / Veluwe / Weekendje weg

Redactie TIP: Familieweekend met KIDS FOR FREE op de Veluwe

Slapen in chalets aan de rand van de Veluwe, lekker eten, leuke dingen doen, samen ontbijten en de kinderen kunnen gratis mee! U geniet nu wel heel voordelig op de Veluwe met onze speciale 2=1 aanbieding. 2 nachten slapen waarvan 1 betalen.

Anders Overnachten op de Veluwe
Op 60 meter afstand van het hoofdgebouw en restaurant waar ’s avonds gezellig gezeten kan worden staan 4 sfeervolle Finse Chalets aan de rand van de Veluwe. In het hoofdgebouw beschikt u over een eigen gedeelte waar u gebruik van kunt maken alleen niet met eigen eten en drinken. Voor de kinderen kan er een speelhoekje worden ingericht.

De chalets zijn onderverdeeld in 4 aparte hotelkamers, elk met een eigen voordeur. Alle kamers zijn voorzien van 3 losse bedden, een badkamer met wastafel, douche en toilet, koffie- en theefaciliteiten, televisie, koelkastje en gratis WiFi.

Op de begane grond staan 2 eenpersoonsbedden. Het 3e bed is alleen met een trapje te bereiken.

Activiteiten voor de hele familie
Wij beschikken over een veelzijdige keuken, een gezellige bar, unieke hotelkamers in Finse chalets,13 tennisbanen, een langlaufcircuit, een grote activiteitenhal (ca. 1500 m2) én ongedwongen en vriendelijk personeel. Ons activiteitenaanbod is in principe eindeloos, zowel indoor als outdoor. Of u nu een hele dag, een dagdeel, avond of meerdere dagen iets wilt organiseren, wij stellen graag uw favoriete programma samen!

Benieuwd wat voorgangers van dit arrangement vinden? Het arrangement heeft een gemiddelde van een 8,4!
“Het was een Chalet op het erf van de tennis-en hockey baan. Weliswaar in het Veluwse bos. Dat was even wennen, maar kinderen vonden het heel leuk. Niet aan te raden voor hele kleine kinderen vanwege hoge trap naar slaapvertrek. Wel heel spannend voor kinderen vanaf 7 jaar ongeveer. Goed gegeten, hele vriendelijke mensen. Veel getennist en gesport dus. Leuk en compleet arrangement.”
Anoniem geeft een 8.

“Leuk en gezellig weekend gehad. De kids hebben zich prima vermaakt. Het eten was heerlijk en ook het ontbijt ging er goed in.”
Carol van der Poel geeft een 8.

“Zeer vriendelijk en bereidwillig personeel! Kleine kusse acco veel mogelijkheden voor ontspanning.”
Anoniem geeft een 8.

“Hele goede en zeer vriendelijke service. Prachtige omgeving en voldoende mogelijkheden.”
Anoniem geeft een 8.

Boek nu ook deze voordelige aanbieding: Familieweekend met KIDS FOR FREE op de Veluwe.

Bent u op zoek naar meer TIPS voor een Familieweekend?

Redactie

Woon, werk en geniet dagelijks in Gelderland