Menu
Gelderland / Hotels / Kerst / Overnachten / Veluwe

TIP: Kerstarrangement met Overnachting op de Veluwe inclusief uitgebreid Kerstbuffet

Voor 26 december hebben wij nog een aantal hotelchalets vrij, dus pak uw kans en boek dit heerlijke 2-daags Kerstarrangement met overnachting op de Veluwe inclusief uitgebreid Kerstbuffet!

Tijdens de kerstdagen kunt u bij ons onbeperkt eten, drinken en leuke activiteiten doen. Om het arrangement compleet te maken overnacht u in ons chalet hotel. De volgende dag lekker uitslapen en afsluiten met een heerlijke kerst High Tea. Bent u met een klein gezelschap, een groot gezelschap of gewoon met z’n tweeën dan bent u tijdens de kerstdagen bij ons van harte welkom!

Programma
Dag 1:
15:00 uur inchecken in de kamer

Vanaf 16.30 uur bent u van harte welkom bij Polysport. We staan dan klaar bij de verschillende activiteiten, segway rijden (vanaf 16 jaar), tennissen, langlaufen, klimmen, handboogschieten en curlen. Voor de hele kleintjes maken wij een leuke speelhoek. Dus gewoon lekker doen waar je zin aan hebt!

U wordt de hele avond van drankjes voorzien (inclusief) Let op. Voor en tijdens de activiteiten graag geen alcohol drinken vanwege veiligheid!. De drankjes waar u uit kunt kiezen zijn heineken, wijn, fris en warme dranken als koffie/thee en warme chocolademelk.

Tegen 18.30 uur wordt het buffet geopend. Heerlijke voorgerechten, hoofdgerechten en nagerechten buffetten staan voor u klaar. Zorg u er wel voor dat de kinderen af en toe wat eten?! Door alle activiteiten wordt dat nog wel eens vergeten!

Rond 21.00 wordt de avond afgesloten. Uiteraard kunt u nog blijven.

Overnachting in een chalethotel kamer.

Dag 2:
Uitslapen
10:00 uur kerst brunch

Hotelchalets
Op 60 meter afstand van het hoofdgebouw en restaurant waar ’s avonds gezellig gezeten kan worden staan 4 sfeervolle Finse Chalets aan de rand van de Veluwe.

De chalets zijn onderverdeeld in vier aparte hotelkamers, elk met een eigen voordeur. Alle kamers zijn voorzien van 3 losse bedden, een badkamer met wastafel, douche en toilet, koffie- en theefaciliteiten, televisie, koelkastje en gratis WiFi.

Op de begane grond staan 2 eenpersoonsbedden. Het 3e bed is alleen met een trapje te bereiken.

Klik hier om ook te genieten van het 2-daags Kerstarrangement met Overnachting op de Veluwe inclusief uitgebreid Kerstbuffet en vele leuke activiteiten!