Menu
Gelderland / Veluwe / Weekendje weg

TOP 3 Romantisch Weekendje Weg op de Veluwe

Romantiek op de Veluwe is genieten van de prachtige natuurschoon en een mooie wandeling maken door dit overweldigende natuurgebied, wegdromen in een van de bijzondere hotels, een avondje lekker culinair genieten. Kortom: niets moet en gewoon genieten!

De Veluwe
De Veluwe is prachtig. Niet alleen om mooie fietstochten te maken door Nationaal Park de Hoge Veluwe, maar ook om lekker romantisch te genieten met je geliefde. Even lekker een weekendje er samen tussenuit en oog hebben voor elkaar. Geniet bijvoorbeeld in één van de vele attractieparken zoals de Apenheul, Burgers’ Zoo of het Dolfinarium. Meer een stadsmens? Ga een dagje shoppen in Arnhem om ’s avonds romantisch te gaan dineren in één van de vele restaurants op de Korenmarkt.

Romantisch genieten bij Golden Tulip Arnhem Doorwerth
Het romantisch gelegen hotel
Golden Tulip Arnhem-Doorwerth beschikt over een restaurant, bar met terras en uitgebreide sportfaciliteiten zoals een binnen- en buitenzwembad met zonneweide, tennisbanen, sauna, fitnessen zonnebank. Voor onze jongere gasten is er een speelkamer.

In het restaurant worden uitstekende maaltijden, uitgebreide ontbijt- en lunchbuffetten en gevarieerde diners verzorgd. Vanuit het ronde restaurant heeft u een prachtig uitzicht op het park. Tevens zijn er mogelijkheden voor brunches, buffetten en diners in andere zalen of in combinatie met het restaurant.

Veluwede Veluwe

Romantisch genieten bij Sandton Hotel de Roskam
“Al meer dan 300 jaar gelegen op één van de mooiste plekjes van Nederland.” Sandton Hotel De Roskam is al sinds 1688 een hotel en is in de loop der tijd uitgebouwd tot één van de meest complete en sfeervolle hotels van de Veluwe. Door ons gastvrije team wordt u met alle egards verwelkomd en kunt u genieten van de sfeervolle ruimtes, fijne kamers en sublieme keuken.Fietsen en wandelen over de Posbank, shoppen in Arnhem of deelnemen aan een goed verzorgde training of vergadering: u bent op uw plek in Sandton Hotel De Roskam. Wij kijken ernaar uit u te mogen verwelkomen in ons hotel op de Veluwe!

Wellness & Beauty
De tijd waarin wij leven vraagt steeds meer van ons lichaam. Neemt u de tijd om te ontspannen, onthaasten en relaxen? Dit kan bij Sandton Hotel De Roskam, die u van alle gemakken voorziet, want een gezonde geest, in een gezond lichaam vinden wij zeer belangrijk. Naast onze comfortabele hotelkamers beschikt ons hotel over een infrarood Sauna, Solarium & Fitness. Middels deze faciliteiten en het landelijke & idyllisch gelegen hotel kunt u geheel tot rust komen en een frisse doorstart maken.

Bekijk nu onze TOP 3 voor een Romantisch Weekendje Weg op de Veluwe:

  1. Romantiek op de Veluwe – Super romantisch weekend
  2. 3-daags Beauty Arrangement – Pure verwennerij bij dit hotel aan de Veluwe Zoom
  3. Veluws Fietsarrangement

Met recreatieve groet,

Linda Brugman
Recreatief.nl