Menu
Gelderland / Veluwe / Wandelen / Weekendje weg

Nieuw: Wandelarrangement op de Veluwe

Tik een Veluws eitje bij het ontbijt en start uw dag met een wandeling door onze hoteltuin. Haal het maximale uit uw korte vakantie en geniet van de mooie natuur. Boek deze 4-daagse Top aanbieding en kom genieten op de Veluwe!

Uw hotel voor een Wandel weekend of als tussendoortje
Vanuit een rijke geschiedenis van 85 jaar gastvrijheid, ontvangen wij vandaag de dag duizenden gasten van over de hele wereld die bij ons veel meer krijgen dan alleen een goed bed.

Even helemaal tot rust komen op het mooiste plekje van de Veluwe. Gun uzelf een ontspannen vakantie. Word één met de natuur en kom van de zorgen van alledag.

Het hotel beschikt over een eigen restaurant waar u heerlijk kunt dineren, een bar voor een gezellig drankje en natuurlijk de omgeving die uitnodigt om prachtige wandelingen te maken. U krijgt in het hotel speciale Klompenroutes mee om mooie tochten te maken.

De 81 comfort kamers beschikken over alle gemakken die u nodig heeft voor een aangenaam verblijf. Tv, telefoon en badkamer met douche en haardroger. De helft van onze comfort kamers hebben een uitloop naar een eigen terras.

Grand Cafe
Even een krantje lezen na een uitgebreid ontbijt. Een kop koffie nuttigen na een lange wandel- of fietstocht ’s middags. Genieten van een borrel en een schaaltje bitterballen? Het kan allemaal in ons gezellige Grand café.

Neem plaats in onze loungebanken en geniet van de warme sfeer bij onze openhaard. De bediening staat klaar om uw bestelling van de kleine kaart in ontvangst te nemen.

Naast ons Grand café is er ook nog een bar “de Putter”. Deze ruimte leent zich uitermate goed voor bedrijfs- en familiefeestjes. Er heerst dezelfde aangename en gezellige sfeer als in het Grand café. Voordeel is echter dat u deze ruimte geheel voor uw eigen gezelschap kunt reserveren.

Lekker genieten van een Wandelarrangement op de Veluwe bij dit prachtige hotel. U wandelt zo de prachtige Veluwe op en u ontdekt de mooiste plekjes.

Wilt u ook genieten van dit geweldige Wandelarrangement op de Veluwe?