Menu
Fietsen / Gelderland

Fietsarrangement Achterhoek redactie tip

Een heerlijke fietsvakantie in Gelderland of een fietsarrrangement door het prachtige Montferland. Voor iedereen die van natuur en fietsen houdt is het Fietsen in de Achterhoek arrangement een absolute aanrader. Het natuurgebied Montferland verkent u pas echt als u op de fiets stapt.

Fietsen in Montferland
Een weekend heerlijk fietsen of een kleine fietsvakantie en heerlijk 4 dagen erop uit met de fiets. Fietsen in de prachtige natuur van het Montferland. Een prachtige streek in Gelderland die uitermate geschikt is voor een fietstocht of zelfs fietsvakantie; want u blijft unieke plekjes ontdekken in de uitgestrekte bossen en op de heuvels met schitterende uitzichtpunten. Een fantastisch gebied op de grens van Nederland en Duitsland. Geniet van de natuur en gastvrijheid die dit gebied zo uniek maken tijdens uw fietsarrangement of fietsvakantie. Mooie routes zoals de Montferlandroute, Geldersepoortroute en de Zes-Molen route zijn voor iedereen geschikt en bieden u een unieke fietstocht. Zowel beginnende als gevorderde fietsers kunnen genieten van een fijne fietsvakantie in de Montferlandse bossen van Gelderland.

Hotel de Uitkijk, rustig gelegen, aan de rand van het bos, heeft complete Fietsarrangementen en Fietsvakanties in Gelderland voor u.

Kamers
De comfortabele kamers zijn voorzien van douche, toilet, telefoon en KTV. Daarnaast kunt u ook kiezen voor de luxe kamers die voorzien zijn van douche, toilet, telefoon, KTV, internet en een zitje. De kamers bieden u een ideaal rustpunt na een actieve dag fietsen tijdens uw fietsarrangement of fietsvakantie.

De keuken
Onze koks bereiden elke dag voor u een 3-gangen keuze diner. Zij werken uitsluitend met de verse grondstoffen die in deze regio van Gelderland te vinden zijn. U kunt de maaltijd gebruiken tussen 18.00 en 19.30 uur in onze mooie eetzaal of bij mooi weer op één van onze gezellige terrassen. Vooraf kunt u natuurlijk een aperitief gebruiken in onze knusse bar. ‘Eten naar uw keus, op de tijd van uw keus.’

Hotel Achterhoek

Bent u benieuwd wat voorgangers van dit arrangement vinden?
“Prima accomodatie, prima grote en schone kamer, goed eten, leuke locatie, mooie omgeving. Een aanrader.”
Peter Brandt geeft een 8.

“Wij vonden het heerlijk fietsen in Nederland, en het hotel de Uitkijk was zeer goed. Dat maakt dat wij zeer tevreden zijn en zeker nog eens terugkomen.”
Marcel Ennekens geeft een 8.

“Zeer geslaagd arrangement. Lekker eten. Vriendelijke bediening. Goede kamers. Mooie omgeving . Door eigenaars hotel goede uitleg voor fietsroutes. Gezellig familiehotel. Een aanrader. Wat ik bij verschillende fietsvrienden ook al gedaan heb.”
T. Vissers geeft een 10.

“Een rustig gelegen familiehotel met een prima verzorging in een mooie afwisselende omgeving.”
Peter van der Oord geeft een 9.

Wilt u ook eens lekker Fietsen in de Achterhoek met dit heerlijke Fietsarrangement?