Menu
Actief uit / Dagje Uit / Gelderland

Gezellig vrijgezellenuitje of bedrijfsuitje

Voor een actief  groepsuitje, spannende vrijgezellendag, familiedag of gezellig vriendenuitje zorgt dit groepsuitje voor een super dagje uit!

Happend naar lucht, schuilend achter een boom, modder en zand op je pak … Wie blijft het langste staan…?

Quad rijden
Quad rijden is spectaculair en goed voor je uithoudingsvermogen. Quad rijden is vooral gericht op behendigheid en souplesse. Het is een leuke activiteit voor een vrijgezellenfeest, als onderdeel van jouw bedrijfsuitje of als activiteit binnen een groter evenement.
Quad rijden als vriendinnenuitje?

Paintballen
Paintball is een vrij nieuwe sport, overgewaaid uit de Verenigde Staten, waar het voor het eerst gespeeld werd in de jaren 80. Het is de bedoeling dat men elkaar beschiet met verfballetjes (gevuld met galatine).
De kracht achter de balletjes is niet zacht, vooral vanaf korte afstand. Een schot op het lichaam kan pijnlijk zijn.
Er komen zelden spelers voor die na het paintballen geen blauwe plekken hebben. Een schot op het hoofd kan zelfs ernstige verwondingen veroorzaken. Daarom zijn gelaatsmaskers verplicht bij paintball zodat alles veilig is.
Een dagje Paintballen
?

Mountainbike
Een mountainbike  is een fiets gemaakt om offroad te rijden, op onverharde wegen of paden. Dit wordt Mountainbiken  genoemd. Mountainbikes hebben dikke banden met profiel voor comfort en extra grip. De meeste mountainbikes hebben ofwel 21, 24, 27, 30 of 33 versnellingen.
Op weg met een mountainbike?

Steppen
Wat is er leuker dan rollen op een step door de stad heen. De speciale kickbikes  zijn comfortabel en vederlicht, rollen en remmen snel en zijn daarmee een ideaal vervoermiddel.  Ideaal om een stad eens op een andere manier te bekijken.
Lekker rondsteppen?

Redactie

Woon, werk en geniet dagelijks in Gelderland